El València Basket vola en la Fonteta (88-62)

El conjunt taronja va dominar al MoraBanc des de l’inici però fins a l’últim quart no va aconseguir trencar el partit

VBC-AND (18)
El València Basket tornava a la Fonteta amb ganes d'arrasar i ho va aconseguir. El conjunt taronja va aconseguir una treballada victòria (88-62) malgrat el que puga demostrar les estadístiques i l'engruixat resultat de +26. El triomf va ser un triomf coral dels quals li agraden a Pedro Martínez on tothom va aportar, tots van sumar i el resultat està més prop de ser l'equip que el tècnic té al cap. Saben que encara els queda marge de millora però el pas de les setmanes i la nova incorporació a este grup li està posicionant de meravella. Dubljevic, Oriola i Rafa Martínez van ser els que van destacar en anotació amb 18, 17 i 15 punts respectivament.Diot, Sastre, Sikma, Sant Emeterio i Dubljevic van ser els primers a saltar a la pista i deixar clar com anava a ser la dinàmica del partit. Dubljevic i Sant Emeterio es van tirar l'equip a l'esquena quant a anotació es refereix doncs d'ells van ser 14 dels 16 punts del primer quart. Els punts queien amb comptagotes en estos primers deu minuts, ja que mancant minut i mig per a acabar el quart tan sols havien anotat Thomas (2 punts), Dubjlevic (7) i Sant Emeterio (7). No obstant això, l'equip taronja malgrat que errara massa en atac realitzava bones defenses i dominava el marcador. L'eixida a la pista de Will Thomas primer i Romain Sato després va revolucionar l'encontre doncs al costat dels dos anotadors van ser els encarregats de despertar en primera instància a l'equip.Els següents deu minuts van servir perquè Kravtsov debutarà i en els pocs minuts que va estar en pista deixara mostres del perquè del seu fitxatge. A poc a poc la diferència en el marcador es feia palés i els valencians anaven sumant punts deixant sense opcions de competir al MoraBanc Andorra a qui no li entrava quasi res, cometia errors contínuament tant en defensa com en atac i les faltes eren una tònica durant tot el partit.El descans li va servir als de Joan Peñarroya per a intentar acurtar distàncies de la mà de Nacho Martín però els punts no arribaven i al final del tercer quart el 18% en tirs de 3 (2/11) ho deia tot. Si a açò li uneixes que el València Basket estava molt ficat en partit i no abaixà els braços malgrat veure's molt per damunt, la distància en el marcador començava a volar. Els 30 primers minuts quasi sentenciaven el partit en acabar amb 17 a dalt (59-42).Els últims deu minuts van ser un continu anar i vindre de costat a costat. Atacs ràpids que provocaven errors per part de tots dos equips el que va provocar que la sagnia al MoraBanc Andorra no fóra major però que va servir perquè Oriola demostrara la seua garra i el seu saber fer en sumar en este quart 11 punts i portar a l'equip per damunt de la vintena. Qui també va lluir en este quart va ser Rafa Martínez, qui la seua inspiració li va portar a sumar 8 punts deixant el seu caseller particular en 15 en finalitzar la trobada.88 - Valencia Basket (16+22+21+29): Diot (6), Sastre (1), San Emeterio (9), Sikma (-), Dubljevic (18) -cinc titular- Thomas (8), Van Rossom (4), Sato (4), Vives (-), Rafa Martínez (15), Oriola (17) i  Kravtsov (6).62 - MoraBanc Andorra (10+17+15+20): Albicy (6), Jelinek (5), Antetokounmpo (3), Martín (8), Shermadini (16) -cinc titular- Schreiner (-), Burjanadze (12), Navarro (2), Walker (10), Colom (-), i Maric (-).Àrbitres: Hierrezuelo, Martínez i  Sacristán. Sense eliminats.
Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 de la Lliga Endesa disputat en el pavelló de la Font de Sant Luis davant 8200 espectadors.