40 anys fent valors Caixa popular

El termini per a demanar ajudes de menjador finalitza el pròxim 30 d’agost

24/08/2016 -

El termini per a sol·licitar les ayudas sociales per a les despeses de menjador escolar de menors empadronats al municipi de València que estan escolaritzats durant el cur 2016-2017 en guarderies i escoles infantils permaneixerà obert fins al pròxim 30 d’agost.

Estes ajudes municipals són subsidiàries de les ajudes de la Generalitat Valenciana destinades a la mateixa finalitat i estan dirigides a col·lectius de població amb nivells de renda baixos que precisen la cobertura.

Concretament, poden accedir a elles els i les menors empadronats a València i escolaritzats en guarderies i escoles infantils ubicades en el termini municipal. Així mateix, també poden concórrer a esta convocatòria els i les menors escolaritzats en col·legis privats que tenen concertada la prestació del servici per a l’educació obligatòria, sempre que es curse en estos el primer cicle d’educació infantil de 0 a 3 anys.

Segons les bases d’esta convocatòria d’ajudes, la seua concessió es tramitarà en règim de concurrència competitiva d’acord amb el barem publicat (www.valencia.es) i estes es faran efectives a través de les escoles infantils i col·legis que tindran la consideració d’entitats col·laboradores.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra