El Teatre Talia acull l’obra de teatre “StarMama” del director argentí Damián Antuña

Foto: Joanbanjo

El Teatre Talia acull l’obra de teatre “StarMama” del director argentí Damián Antuña
04/10/2016 -
Alguna vegada has viatjat a l’espai? O millor dit, alguna vegada ha viatjat la teua mare al voltant dels estels? El Teatre Talia de València obri les seues portes a la imaginació de tots els espectadors amb una obra que promet diversió, emocions i ens ensenya que mai és tard per a gaudir de la vida.
I per a aquesta missió tindrem a Elsa, la protagonista de “StarMama”, que després de guanyar un concurs viatjarà a l’Estació Espacial Internacional. Una obra que retrata la història de com la mare de qualsevol de nosaltres es prepara per a convertir-se en astronauta als 68 anys!. Els nervis, els capritxos i l’entusiasme d’una dona que s’enfronta a, ni més ni menys, la major aventura de la seua vida.
“StarMama”, és una comèdia plena de situacions increïbles, familiars preocupats i una infinitat de moments per a riure, reflexionar i en el qual l’espectador se sentirà identificat en molts instants de l’obra.
I és que la vida moltes vegades ens sorprén i ens prepara coses meravelloses. I aquesta obra és un fidel exemple d’açò. Mai és tard per a complir aquells somnis que de vegades els donem per perduts. No hi ha edat que ens detinga per a endinsar-nos a una aventura fascinant. Elsa serà la responsable, des de l’escenari, de donar-nos esta magnífica lliçó amb la dosi necessària d’humor i emoció.
Ilusiones Tuyas arriba al Teatre Talia amb una gran obra
La companyia teatral “Ilusiones Tuyas” aterra, el pròxim 5 d’octubre, en el prestigiós Teatre Talia en una magnífica oportunitat per a demostrar el potencial de talentosos actors que integren l’elenc de “StarMama”. La companyia valenciana porta celebrant els seus espectacles des del 2008 i han actuat en nombrosos teatres de la Comunitat Valenciana. Amb una filosofia que rememora l’essència del teatre, “Ilusiones Tuyas” funciona sense ànim de lucre i reparteix els seus beneficis en parts iguals entre els seus integrants de cada projecte.
tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra