caixa popular

El Teatre Rialto presenta 'Shíndromo' de la companyia La teta calva

El Teatre Rialto presenta 'Shíndromo' de la companyia La teta calva
14/12/2016 -

El Teatre Rialto portarà al seu escenari ‘Shíndromo’ el 14 al 18 de desembre, l’última producció de la companyia valenciana La teta calva, és un text de Iaia Cárdenas, dirigit per Xavo Giménez i interpretat per Manu Valls, Mercé Tienda i Leo de Bari.

La teta calva és una companyia de trajectòria relativament curta, però molt brillant, que ha produït espectacles com Penev (premi al millor espectacle en la Fira Internacional d’Osca i finalista en els premis Max al millor espectacle revelació) i que en l’actualitat té en cartell al Teatre El Musical l’espectacle infantil ‘Les aventures de Tom Sawyer’.

L’obra que presenten al Rialto ‘Shíndromo’ va nàixer com una proposta per a Russafa Escènica, posteriorment es va representar en la Sala Ultramar i ara la seua presència al Rialto donarà un color diferent d’aquesta funció que es transforma i creix en cada nou espai.

‘Shíndromo’ és un treball sobre la supervivència, una tragicomèdia de to contemporani. La història de dos germans d’una família desestructurada. El germà, Ròmul, viu només i pateix la síndrome de Diògenes, acumula ferralla. La germana, Glòria, ha sigut abandonada pel seu marit i està a punt de perdre la custòdia del seu fill, però nega la seua realitat i s’aferra als seus deliris de grandesa.

Davant d’aquest enfrontament de plantejaments vitals oposats apareix un tercer personatge, Nevia, que propiciarà un gir argumental, un personatge determinant en el conflicte que provoca distintes reaccions en els germans.

El joc se centra entre les raons d’una víctima familiar i social que persegueix la racionalitat, com ara Glòria, i les de la irracionalitat i bogeria del seu germà Ròmul. El que ens porta a pensar en el camí incert de les persones de la nostra societat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata