caixa popular

El Teatre Olympia i la Generació Bibliocafé presenten el seu llibre de relats

El Teatre Olympia i la Generació Bibliocafé presenten el seu llibre de relats
07/11/2016 -

Demà dimarts, 8 de novembre, a les 20.00h, se celebrarà en el Teatre Olympia la presentació del llibre de relats Entre bambalinas. 100 anys del Teatre Olympia, editat al costat de la Generació Bibliocafé amb motiu de la celebració del 100 aniversari del teatre.

En aquest projecte, el Teatre Olympia ha volgut involucrar i situar als espectadors en el centre de totes les activitats programades, oferint-los l’oportunitat de formar part de la història viva del teatre. Per això, va convocar un concurs de relats obert al públic el termini del qual de presentació va acabar el passat 15 de setembre. D’entre 91 participants, 10 han sigut els triats per a formar part d’Entre bambolines. 100 anys del Teatre Olympia.

El llibre està compost per un total de 27 relats on el protagonista és el Teatre Olympia, dels quals, 17 són obres dels autors del col·lectiu Generació Bibliocafé, mentre que els 10 restants són dels guanyadors del concurs convocat.

Els 10 relats que han sigut publicats en el llibre són: na noche en el teatro’, de Ángela Sahagún Bonet, ‘Un teatro de cine’, de Josep Miquel Lerma Marín, ‘Quién quiere vivir para siempre’, de Margarita Quesada Ordeig, ‘Pausanías’, de Raúl Martín Rivera, ‘Mucho teatro’, de Cristina Grande Carpio, ‘Gatomagia’, de Xenia Rambla Gómez, ‘La magia a escena’, de Sonia Sáez de Haro, ‘En la sombra’, de François Rouillé, ‘Bayas, bambalinas y balas’, de Juan Carlos Cervera Balaguer, y ‘Un jardín no se hace con una sola rosa’, de Ana J. Lozano. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 2 =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig