El sopar popular amb 3.000 persones marca l’inici de les Festes Populars 2016 de Paiporta

El sopar popular amb 3.000 persones marca l’inici de les Festes Populars 2016 de Paiporta
12/08/2016 -

Les Festes Populars 2016 de Paiporta van començar aquest dimecres amb les primeres activitats de la programació, entre les quals va destacar el tradicional sopar popular, que va congregar a vora 3.000 persones al Carrer Jaume I. Aquesta activitat és fixa en les festes de la localitat, i serveix al veïnat per juntar-se i retrobar-se amb amigues, amics i familiars.

L’Ajuntament s’encarrega del muntatge de taules i cadires, i de la beguda i l’aperitiu, mentre que els veïns porten el seu propi entrepà. El sopar va ocupar bona part d’aquesta artèria principal de Paiporta.

Entre les primeres activitats, i com a novetat d’enguany, també va tindre bona acollida el passacarrer amb tres batucades, que ompliren els carrers de música i festa des de tres places diferents del poble fins a la placeta del Casino, on es varen reunir les formacions per donar inici a l’activitat de les casetes de festa, en la seua nova ubicació. Una desena d’entitats i associacions han muntat aquestes festes al Carrer Antonio Machado, i van animar la zona fins a la matinada.

En altre punt de la localitat, es va produir el concert del grup Tardor, que repassaren en un potent directe les cançons dels seus treballs ‘Una ciutat invisible’ i ‘Revolució de l’estat latent’.

tags

imed hospitales
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 11 =

neteja viaria
gestion de talento
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra