40 anys fent valors Caixa popular

El SERVEF selecciona 17 llocs de treball per a l’Ajuntament de Burjassot

Foto: Redacción de Benetússer

El SERVEF selecciona 17 llocs de treball per a l’Ajuntament de Burjassot
28/10/2016 -

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) seleccionarà, per a l’Ajuntament de Burjassot, 17 llocs de treball gràcies a la concessió al Consistori de diferents programes de Foment d’Ocupació, regulats per l’Ordre 8/2016, de 7 de juliol de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Aquesta Ordre estableix les bases reguladores per a la concessió de subvencions en el Programa d’Iniciativa Social en col·laboració amb les corporacions locals de la Comunitat Valenciana.

El procediment de selecció del personal ve regulat en l’article de l’Ordre 8/16 i es realitza mitjançant oferta pública d’ocupació al centre SERVEF. Dels candidats remesos es farà una selecció final, que la realitzarà la comissió de baremació composta per dos representants de l’Ajuntament i dos representants de les organitzacions sindicals integrants del Consell d’Adreça del SERVEF, aplicant el barem establit en l’annex I de l’Ordre 8/16, de 7 de juliol.

En concret, el SERVEF seleccionarà per a l’Ajuntament de Burjassot, en el Programa d’Iniciativa Social EMCORP2016, destinada a la contractació de persones aturades, a vuit peons de brigada i tres peons de neteja; en el programa ECORJ2016, destinada a la contractació de persones joves aturades, a un promotor d’ocupació, un informàtic, un tècnic lingüístic i un administratiu i, finalment, en el programa EMCOLD2016, destinat a la contractació de dues persones aturades per a atendre a persones en situació de desocupació de llarga durada, a dos orientadors professionals.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra