40 anys fent valors Caixa popular

El Servef manté el termini per a sol·licitar ajudes de fins a 9.000 euros per a contractacions de jóvens fins al 31 d’octubre

Foto: Redacción de Benetússer

El Servef manté el termini per a sol·licitar ajudes de fins a 9.000 euros per a contractacions de jóvens fins al 31 d’octubre
19/10/2016 -

El termini per a què les empreses sol·liciten ajudes fins a 9.000 euros per a contractacions de joves a través d’AvalemJoves finalitza el pròxim 31 d´octubre. El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) ha rebut ja les primeres sol·licituds per a contractacions de joves a través del pla integral del Consell per a millorar l´ocupabilitat dels menors de 30 anys, AvalemJoves.

A través d’aquestes ajudes, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball cerca potenciar la inserció en el mercat laboral dels joves qualificats i, d’eixa manera, influir en l’aportació de talent en les empreses valencianes i en el canvi de model productiu.

Les empreses poden sol·licitar les subvencions fins al pròxim 31 d’octubre. El Servef subvenciona amb quanties que van des de 80% del Salari Mínim Interprofessional fins al 100% (en el cas de dones o joves amb diversitat funcional) en les contractacions de joves que compten amb qualificació professional.

Poden ser contractats qualsevol jove entre 16 i 30 anys que estiga inscrit en AvalemJoves en qualsevol oficina del Servef i tinga la condició de beneficiari Sistema Nacional de Garantia Juvenil que ja congrega a 20.690 valencians. Els contractes deuran ser indefinits i tindran una durada d’almenys 12 mesos.

Els joves deuran acreditar ser llicenciats o diplomats universitaris, grau universitari, disposar de títol de tècnic superior de formació professional o disposar el certificat de professionalitat.

AvalemJoves és el primer programa integral dissenyat pel Consell per a atacar les xifres de desocupació juvenil en la nostra Comunitat. Per primera vegada, s’ha plantejat per a cobrir els diferents perfils dels menors de 30 anys.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra