caixa popular

El Servef destinarà 3,8 milions en noves ajudes a la contractació de persones parades de llarga durada

El Servef destinarà 3,8 milions en noves ajudes a la contractació de persones parades de llarga durada
15/11/2016 -

La Conselleria d’Economia Sostenible, a través del Servef, ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana noves ajudes perquè les corporacions locals puguen contractar a persones en situació de desocupació de llarga durada, per a la realització d’obres o serveis d’interés general, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

El Servef destinarà 3,8 milions d’euros a aquesta subvenció que s’uneix a les ja publicades enguany per a contractar orientadors i ajudes a la contractació. El Consell destinarà enguany a les persones parades de llarga durada un total de 14 milions d’euros amb l’objecte de donar suport a l’ocupabilitat d’aquest col·lectiu de difícil inserció laboral.

El Consell subvencionarà el cent per cent dels costos salarials de les persones contractades pels ajuntaments. Per a ser beneficiari de les ajudes les persones deuran estar inscrites en el Servef més d’un any i haver passat per un itinerari personalitzat d’orientació.

El Servef, en el marc d’iniciativa social, va convocar ajudes perquè els ajuntaments amb almenys 200 aturats de llarga durada contractaren orientadors per a recolzar la introducció en el mercat de treball de les persones que més temps estan en la desocupació. Són 109 ajuntaments els que ja s’han beneficiat d’aquests serveis. Així mateix, en el primer trimestre d’enguany s’han incorporat 55 tècnics d’orientació a les oficines Servef per a prestar serveis preferents a aturats de llarga durada.

Els serveis d’orientació han atés durant 2016 a 20.298 persones que fa més de 12 mesos com a demandants d’ocupació, que han passat pels diferents itineraris personalitzats d’inserció, d’ocupació o d’autoocupació.

tags

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − dos =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata