El secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic assisteix a l Cimera del Clima de Marràqueix

La cita servirà de referència en el procés d’avaluació i revisió de l’Estratègia Valenciana de Canvi climàtic 2013-2020

El secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic assisteix a l Cimera del Clima de Marràqueix
14/11/2016 -

El secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, assistirà a la sessió de la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP22) que tenen lloc en Marràqueix entre el 7 de novembre i el 18 de novembre. El secretari autonòmic encapçala la representació del Consell, que s’ha incorporat a la delegació espanyola assistent a la COP22.

Els representants del Govern Valencià acudiran com a observadors i la cita servirà de referència dins del procés d’avaluació i revisió de l’Estratègia Valenciana de Canvi climàtic 2013-2020. En este sentit, calç recordar que dónes de la conselleria d’Agricultura i Medi ambient s’ha apostat per la lluita contra el canvi climàtic, mitjançant mesures d’eficiència energètica, una a posta per les energies renovables a través d’ajudes fiscals, un ús sostenible del sòl i projectes de gestió de residus com el Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn (SDDR). A això s’uneix la recent constitució d’un Comité d’Experts de canvi climàtic.

Els esdeveniments de principal interés per a la representació valenciana seran els diàlegs sobre ciutats, regions i territoris, sobre seguretat agrícola i alimentària, i els que tracten la implementació de l’Acord de París. Igualment, estaran presents en les jornades de conclusions dels dies 17 i 18. Álvaro ja va assistir a l’anterior COP21 de París.

A més, amb la voluntat d’aprofitar el context de la COP22, el Comité de Regions de la Unió Europea es reunirà els dies 14 i 15 de novembre a la ciutat marroquina. Esta trobada afrontarà el canvi climàtic d’un punt de vista local i regional. És per això que Julià Álvaro i la representació de la Generalitat també participaren en estes jornades.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra