El públic més jove del MAC esmorza contes de Gloria Fuertes

El públic més jove del MAC esmorza contes de Gloria Fuertes
16/05/2017 -

La Mostra de joves pintors/es a l’aire lliure s’ha convertit ja en tot un clàssic de les jornades prèvies del MAC. Es tracta d’un concurs de dibuix dirigit a xiquets d’entre 8 i 14 anys, amb l’objectiu de fomentar les arts plàstiques entre els més menuts. I ho fa, com tota activitat del festival, al carrer, concretament en la plaça 9 d’octubre, a les portes de la Biblioteca Municipal.

El dissabte al matí es va celebrar una nova edició d’este certamen de pintura. Després de passar el matí pintant a l’ire lliure, els dibuixos participants van ser valorats per un jurat, que va triar com a guanyadors d’enguany els treballs realitzats per Lucía Díaz, de vuit anys, i Eva Palma, de 12. A més, tots els xiquets i xiquetes que participaren en l’activitat reberen un diploma acreditatiu.

Enguany, els dibuixos giraven al voltant de la figura de Gloria Fuertes i, de fet, la Biblioteca va preparar per a l’ocasió una de les seues tradicionals guies de lectura. Enguany, a més, la Mostra es va completar amb la programació d’un espectacle per a públic familiar. Esmorzar de contes: nanes, cançons i poemes de Gloria Fuertes era el títol de l’actuació que va oferir la Companyia Titelles de Conte – Elisa M. Matallín en la plaça 9 d’octubre i que va reunir a un nombrós públic de totes les edats.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra