El procés participatiu del Botànic porta a porta

El procés participatiu del Botànic porta a porta
13/01/2017 -

El procés de participació ciutadana al barri del Botànic, iniciat el passat agost i amb una programació contínua, s’encara en les pròximes setmanes amb la seua recta final. I amb la finalitat que les dades obtingudes en el procés siguen representatives del sentiment veïnal i compten amb l’aval suficient per a ser tingudes en compte, s’ha redoblat la comunicació sobre el procés.

Així, durant tres jornades l’equip de comunicació ha col·locat cartells informatius portal a portal, en els quals s’indica la forma en què qualsevol veí o veïna pot participar en l’última enquesta del procés. Els mitjans per a fer-ho són per via telemàtica des de les seues pròpies cases (a través de la pàgina web www.elbotanicesmou.valencia.es) o de manera presencial (tots els dimarts de gener, de 16.30 a 18.30 h, a la biblioteca municipal del carrer del Pare Manjón, núm. 1) per als qui no disposen d’ordinador, smartphone o accés a Internet. Tal com s’ha subratllat des de l’inici del procés, està invitada a participar tota persona en matèria d’urbanisme i mobilitat del barri.

“Ens encantaria que tot el veïnat participara activament apuntant les seues opinions, però també entenem que hi haja qui opte per deixar decidir als altres o es mostre indiferent davant d’esta iniciativa. L’important és que tot el món siga conscient que pot opinar i que este és el moment per a fer-ho”, ha manifestat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que va sol·licitar a l’equip que du a terme el procés que ho comunique “novament porta a porta”, com així s’ha fet.

La intenció del projecte impulsat per la Regidoria de Mobilitat Sostenible té per objectiu principal definir accions prioritàries per a l’acció de govern que donen solució a les necessitats ciutadanes en este àmbit i fomenten la cohesió del teixit social i associatiu del barri. La idea és que el treball conjunt entre ciutadans i Administració ajude a identificar els problemes i reptes, que s’analitzen, es diagnostiquen i tinguen resposta.

Els mètodes de recollida d’opinions i diàleg amb els veïns del Botànic s’han realitzat en accions contínues en forma de tallers o altres iniciatives, com ara “Mou-te” –en la qual es van estudiar els hàbits de desplaçament del veïnat– o el “Dia B” –amb activitats de presentació al carrer–, realitzades el passat mes d’octubre.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra