40 anys fent valors Caixa popular

El Principal inicia la temporada teatral amb un espectacle programat per la Diputació

El Principal inicia la temporada teatral amb un espectacle programat per la Diputació
14/09/2016 -

Els dies 23, 24 i 25 de setembre arribarà al Teatre Principal de València l’obra “El Rey”, de l’actor i director Alberto San Juan i protagonitzada pel propi Alberto San Juan, Luis Bermejo i Guillermo Solo, i que a més serà la primera obra d’una nova etapa de cogestió entre l’administració autonòmica i la provincial.

L’espectacle, programat per la Delegació de Teatres de la Diputació de València, traça un recorregut sobre com es va gestar i desenvolupar l’arribada de la democràcia i de la figura de l’anterior monarca, Juan Carlos I de Borbón, durant el període de la Transició. Per a això, busseja sobre el relat oficial i unívoc i al seu torn, descriu un altre relat, que beu de fonts crítiques dispars però coincidents.

A més de la institució programadora, una altra novetat radica en els preus de les entrades, que varien entre els 12 i els 7 euros, i que poden adquirir-se des de fa uns dies en la xarxa o en la mateixa guixeta del Teatre Principal.

La diputada delegada de Teatres, Rosa Pérez Garijo, ha mostrat la seua satisfacció pel que considera “una autèntica fita i al mateix temps un repte per a la seua gestió”. Per a Pérez Garijo, “l’oferta de teatre de qualitat a preus populars ha de ser un cavall de batalla per a les administracions públiques, que han de donar un servei públic que estiga a l’abast de la gent del carrer, i no solament de les élites”. “Els qui gestionem allò públic hem de treballar per l’accés majoritari a la cultura, contràriament al que s’ha estat fent en els últims anys per les institucions governades per la dreta”, ha conclòs

tags

gestion de talento

Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × three =

toalletes
neteja viaria
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol