El primer BIM de 2018 ja està als carrers de Godella

El primer BIM de 2018 ja està als carrers de Godella

Durant aquests dies s’ha repartit pels carrers de Godella el primer BIM de 2018, la portada del qual està dedicada als actes de Nadal, parant especial atenció a la tradicional cavalcada dels Reis Mags. El repartiment del periòdic s’ha realitzat de manera conjunta amb el tríptic que porta la programació cultural i d’oci de febrer, març i Falles.

En aquesta ocasió, les pàgines centrals estan dedicades a un monogràfic sobre el Pressupost Municipal de 2018, aprovat recentment. Ací s’explica quins són els ingressos i les despeses del consistori, dividits per àrees.

Tindrem dos entrevistes, una de l’àmbit cultural i altra del social. En primer lloc, parlem amb Manolo Valls, director de la Big Band del Casino Musical de Godella, que ha complit 5 anys. I d’altra banda, coneguem el projecte de l’ONG SAIM a Madagascar.

Presentem també als nous membres del consistori -Elvira Navarret (Ciutadans) i Diego Alegria (CET)-, parlem sobre el PGOU, les jornades agroecològiques, el pla EDIFICANT, el canvi de sentit de la carretera de Rocafort, la gala de FEDI CV, els nous continguts de l’app municipal i moltes altres coses que han estat notícia al nostre municipi.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − quatre =