caixa popular

El portal turístic de la Comunitat facilita al visitant sis blogs dedicats a la pràctica d'activitats esportives i culturals

El portal turístic de la Comunitat facilita al visitant sis blogs dedicats a la pràctica d'activitats esportives i culturals
11/08/2016 -

L’Agència Valenciana del Turisme, a través del seu portal turístic www.comunitatvalenciana.com, posa a disposició del visitant sis blogs de productes dedicats a la pràctica d’activitats esportives i culturals.

Així, blogs.comunitatvalenciana.com, l’usuari pot informar-se sobre activitats esportives a l’aire lliure com ara busseig, surf, surf d’estel (kitesurf), BTT, senderisme o sobre com aprendre espanyol a la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’una oferta esportiva i d’oci àmplia per a la qual les destinacions turístiques de les tres províncies es convertisquen en la millor opció per a gaudir d’unes vacances durant tot l’any.

Accedint a cada cada blog, l’usuari pot submergir-se en els articles més valorats o comentats, en una pàgina senzilla i intuïtiva, així com consultar la informació biogràfica sobre els autors.

Aquesta plataforma, impulsada per l’Agència Valenciana del Turisme, ha sigut dissenyada per a promoure el turisme actiu i permet als usuaris la subscripció de continguts per RSS i a través del correu electrònic, conéixer l’opinió d’especialistes en els diferents esports, compartir informació, comunicar-se amb altres internautes amb interessos comuns i compartir experiències en les xarxes socials.

Cal destacar que aquesta xarxa persegueix posicionar i comunicar l’oferta de la Comunitat Valenciana i les activitats esportives i culturals, així com les possibilitats d’oci que ofereixen les diferents destinacions turístiques de les tres províncies. Així mateix, des de la seua creació en 2009, ha publicat un poc més de 2.200 articles, amb informació elaborada per experts en cada matèria.

Blogs temàtics elaborats per experts

El blog de busseig està dirigit per Rafa Marcos, instructor de busseig i fotògraf submarí, que presenta els millors fons on practicar aquest esport i descobrir la fauna i la flora marines, així com fantàstiques històries sobre vaixells enfonsats i tresors submarins.

Respecte al blog de surf d’estel (kitesurf), Raúl Arellano, president de l’Associació Espanyola de Kitesurf, presenta els millors espots de la Comunitat per a practicar-lo, junt amb fotos i vídeos increïbles. A més, en la bitàcola de surf, Pepo Torres presenta aquest espectacular esport, les millors onades i les possibilitats que ofereix la Comunitat per als aficionats.

Salvador Blanco, tècnic de sendes de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya, parla en el seu blog de senderisme sobre les millors rutes senderistes de la Comunitat i José Manuel Almerich narra, en la seua bitàcola sobre BTT, una altra manera de descobrir el paisatge, així com les millors rutes i tècniques per a gaudir de la bicicleta.

Per a més informació:

blogs.comunitatvalenciana.com
blogs.comunitatvalenciana.com/learn-spanish/semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − un =