caixa popular

El pla municipal de millora de camins rurals reduirà les inundacions al voltant de la rambla del Poyo

El pla municipal de millora de camins rurals reduirà les inundacions al voltant de la rambla del Poyo
02/08/2017 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d’Urbanisme, Sostenibilitat i Agricultura, que dirigeix Juan Medina, ha dissenyat un Pla de Camins i Vials per al bienni 2016-2017 que suposarà una important millora de l’accessibilitat, així com una reducció dels problemes d’inundació en cas de pluges fortes entorn de la rambla del Poyo. A més, s’actuarà en el centre històric de la població per a millorar l’accessibilitat per als vianants i de vehicles pel mateix. En total, es preveuen nou actuacions durant enguany, que tenen un cost de 75.304,48 euros, subvencionats per la Diputació de València.

En línies generals, les obres a realitzar són reparació de foradades en el ferm, formigonat i asfaltat en les creus de camí amb rambla perquè en èpoques de fortes pluges l’aigua discórrega per la part superior de les senderes i no desborde del llit de les rambles, i neteja i retirada de vegetació i material impropi. Aquestes actuacions afecten, en concret, als camins del Pont de la Foia, Mes de l’Oriveral, Mes del Jutge, del Pla i Mes de Santo Domingo, fonamentalment en el seu encreuament amb la rambla del Poyo. “Aquest pla té com a principal objectiu millorar l’accessibilitat i l’estat dels camins rurals de Quart, deteriorats pel pas de l’aigua en períodes en els quals el nivell augmenta considerablement a causa de les pluges, facilitant el trànsit segur de vehicles i reduint els desbordaments”, explica Juan Medina.

Així mateix, el pla contempla la retirada de bandes transversals d’alerta del municipi situades en carrers com Joanot Martorell, Trafalgar o Antic Regne de València. També es realitzaran treballs de fresat i asfaltat en carrers com la de Jesús Morante Borrás o Cirilo Amorós, ja que s’ha detectat l’existència de diversos enfonsaments, disgregacions i desperfectes en l’asfalt que requereixen reparació.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata