El nou PPOS deixa 1,2 milions d’euros a La Foia de Bunyol

El nou PPOS deixa 1,2 milions d’euros a La Foia de Bunyol
07/09/2016 -

El Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València destina 1.233.072 euros als municipis de la Foia de Bunyol, que invertiran les ajudes en millorar l’accessibilitat, instaŀlacions esportives, carrers, parcs, zones infantils i edificis municipals com biblioteques, cementeris, centres socials i edificis multiusos.

Per municipis, Alborache rebrà de 91.300 euros a automatitzar i connectar el pou Salvador i a construir una rampa d’accés i un mur de protecció en l’escola infantil de la localitat. Cheste rebrà 161.696 euros, que es destinaran íntegrament a condicionar la biblioteca municipal.

190.269 euros aniran a Buñol, que invertirà en el camp de futbol, el mercat municipal, places, carrers, parcs i urbanitzacions. Chiva rebrà 204.010 euros per a obres d’asfaltatge en el carrer Atalaya de Levante, de reparació del got de la bassa dels Patos i d’ampliació del cementeri municipal.

Dos Aguas rebrà 107.609 euros del PPOS per a instaŀlar l’enllumenat en pistes esportives i un sistema de videovigilància, renovar la depuradora de la piscina municipal, construir una pista de pàdel i reforçar el mur i reparar els vestuaris del poliesportiu.

Godelleta utilitzarà els 108.861 euros del PPOS en quatre actuacions: condicionar la calçada i les voreres de la plaça dels Escolapios, el carrer Luis Vives i el carrer La Balsa; reformar el local del cementeri municipal per a posar lavabos i una sala de descans; reformar el centre social per a allotjar les dependències de la policia local, i instaŀlar llums microled en la plaça d’Espanya.

El PPOS deixarà 128.049 euros a Siete Aguas per a renovar el clavegueram i la xarxa d’aigua potable del carrer Raval, i 143.319 euros a Yátova per a rehabilitar el local que acollirà el tanatori municipal i reurbanitzar carrers.

Macastre rebrà 97.959 euros que el consistori invertirà en condicionar l’edifici multiusos, coŀlocar una barana en una avinguda, equipar amb mobiliari el poliesportiu municipal i reparar alguns dels carrers més danyats de la localitat.

 

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra