40 anys fent valors Caixa popular

El Museu de les Ciències augmenta un 50% les visites escolars este nou curs

El Museu de les Ciències augmenta un 50% les visites escolars este nou curs
17/10/2016 -

Les reserves de visites escolars del Museu de les Ciències per a aquest nou curs 2016-2017 han augmentat un 50 per cent pel que fa a l’any passat, tant en l’entrada general i visita lliure al recinte com en les activitats de ‘La Ciència a Escena’, ‘Pequeastronomía’, ‘Teatre de l’Electricitat’ i les visites guiades a les exposicions.

També s’estan superant les xifres del passat curs en les visites previstes per grups escolars per a assistir a l’Hemisfèric, on les reserves s’han incrementat un 47 per cent, i en l’Oceanogràfic, que també destaca amb un augment del 37 per cent.

Entre les activitats amb major augment de reserves, destaquen els tallers de ‘La ciència a escena’, on ja s’han gestionat més d’11.000 entrades per a escolars que realitzaran algun dels tallers en els pròxims mesos.

Novetats en l’oferta escolar

Els nous tallers de la Ciència a Escena ‘Robotets’ i ‘Naturalesa elèctrica’, les visites guiades a ‘Els nostres dinosaures’ i la pel·lícula en 3D ‘Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D’ són els nous continguts de l’oferta didàctica de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a 2016/2017.

Des de juny, més de 1.500 centres escolars de la Comunitat Valenciana i d’altres comunitats autònomes han rebut informació sobre la nova oferta didàctica del complex, que serveix de suport i complement en l’activitat docent. La campanya d’informació i visites als centres per part de personal de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha continuat al setembre i octubre amb l’objectiu de traslladar al major nombre possible de docents tots els recursos educatius que ofereix el complex.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra