El Museu de les Ciències amplia a l’estiu les visites guiades en l’exposició ‘Nikola Tesla. Ideas como relámpagos’ i ‘Els nostres dinosaures’

El Museu de les Ciències amplia a l’estiu les visites guiades en l’exposició ‘Nikola Tesla. Ideas como relámpagos’ i ‘Els nostres dinosaures’
25/07/2016 -

Acompanyats per divulgadors científics, els visitants del Museu de les ciències poden conéixer d’una forma diferent les noves exposicions ‘Els nostres dinosaures’ i ‘Nikola Tesla: Ideas como relámpagos’: les dades més curioses, les respostes a les preguntes que van sorgint al llarg del recorregut i una atenció personalitzada destaquen en les visites guiades que organitza el Museu de les ciències.

‘Els nostres dinosaures’ presenta fòssils reals, rèpliques i maquetes, així com material audiovisual que ofereix una visió de com era el món fa milions d’anys i que els experts han reconstruït gràcies també al valuós patrimoni del nostre territori: des de jaciments d’icnites fins a les notables restes de iguanodòntides en la comarca dels Ports i altres espècies autòctones, com a restes de grans sauròpodes i uns altres dis-nos. Ous de dinosaures, fòssils d’aquestes increïbles criatures, i insectes atrapats en el temps i protegits per l’ambre, són alguns dels continguts que ofereix l’exposició.

La mostra ‘Nikola Tesla. Idees com a llampecs’, de la Fundació Telefònica, recupera la figura d’aquest científic visionari i fonamental en la història del progrés i desenvolupament de la civilització elèctrica en la qual vivim, a qui devem centenars de patents d’invents que van suposar el canvi al món actual. A través de la narració de l’animador científic, el grup recorre l’espai i el temps habitats per Tesla, mentre coneix curiositats i anècdotes de la seua vida, així com les seues aportacions al progrés: Tesla va concebre el corrent altern i va ser pioner en tecnologies visionàries per a la seua època com la robòtica.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra