caixa popular

El Museu de les Ciències acull aquest mes noves conferències d'astronomia i divulgació científica

El Museu de les Ciències acull aquest mes noves conferències d'astronomia i divulgació científica
09/01/2017 -

El Museu de les Ciències continua en 2017 els cicles de divulgació científica ‘Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències’, ‘Amb certesa’ i ‘Una Comunitat amb ciència’ . Aquests programes de conferències gratuïtes responen a l’objectiu de promoure la divulgació i permeten el contacte directe entre els científics i el públic. Les xarrades, de lliure accés prèvia inscripció en www.cac.es se celebren a partir de les 19:30 hores en l’Auditori Santiago Grisolía.

Dijous que ve 12 de gener tindrà lloc la conferència ‘Formació de planetes i una breu història del sistema solar’ impartida pel Doctor Sami Mikhail, de la Universitat de St.Andrews, que reconstruirà, des de la perspectiva de la geologia planetària, la fascinant història de la formació del nostre sistema solar. Per a açò, mostrarà exemples dels majors esdeveniments que han tingut lloc en el nostre sistema solar, durant els prop de 4.600 milions d’anys des que es va formar, quan els meteorits queien sobre els planetes, Mart tenia aigua líquida en la seua superfície, i la Terra va col·lisionar amb un altre planeta formant-se la Lluna.

El cicle ‘Una Comunitat amb ciència’ continua també enguany amb la conferència ‘Energies renovables del futur: fotovoltaica i fuel solar’, prevista el 24 de gener i impartida pel professor i investigador Juan Bisquert, director de l’Institut de Materials Avançats. Bisquert, de la Universitat Jaume I, presentarà alguns dels grans desafiaments que comporta l’ús d’aquest tipus d’energia, especialment en zones on es produeix un important creixement demogràfic.

La següent cita serà el 26 de gener amb la conferència ‘El gran còmic de la ciència’ a càrrec de Darryl Cunningham, amb qui s’estrena en 2017 el cicle ‘Amb certesa’. Darryl Cuningham és un dels més prestigiosos dibuixants de còmic a nivell internacional. En aquesta conferència explicarà de quina manera ha utilitzat el còmic per a desmuntar alguns dels mites més estesos que existeixen en l’actualitat, propiciats per les pseudociències com l’astrologia o les teories de la conspiració.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 14 =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou