El Museu de Belles Arts programa visites familiars a l’exposició d’Ignasi Pinazo per Nadal

El Museu de Belles Arts programa visites familiars a l’exposició d’Ignasi Pinazo per Nadal
23/12/2016 -

El Museu de Belles Arts de València ha donat a conéixer la seua programació d’activitats familiars amb motiu de les festes nadalenques programant visites familiars i visites per a adults a l’exposició ‘Pinazo. La història i el retrat. De la gran tradició al modernisme’.

Hui, 23 de desembre i els dies 3, 4 i 5 de gener s’han establit dues visites familiars amb activitat didàctica per als xiquets, a les 10.00 hores i a les 11.30 hores, i una visita per a adults que comença a les 12.30 hores.

Les visites familiars van dirigides a les famílies amb xiquets que superen els 7 anys. Aquestes són gratuïtes i s’ha de realitzar la reserva prèvia telefonant al 96 3870300.

L’objectiu del recorregut consisteix a introduir conceptes bàsics sobre els gèneres representats en l’exposició d’Ignasi Pinazo Camarlench que són el quadre històric, el retrat i l’autoretrat.

En finalitzar, els xiquets treballen un treball manual realitzant la seua pròpia versió del quadre ‘Últims moments del rei Jaume’. Per a això, disposen d’uns adhesius amb diferents personatges d’actualitat (‘La Guerra de les Galàxies’, ‘Els Picapedra’ i els ‘Beatles’) que formaran part d’aquest quadre històric.

La visita de les 12.30 hores, orientada als adults, té un caràcter més exhaustiu, ja que el públic sol·licita explicacions minucioses i amb detalls sobre les obres del pintor valencià que va evolucionar de la tradició pictòrica a les tècniques modernistes.

Hui, a les 12.00 hores, tindrà lloc en el vestíbul del museu el concert ‘Gloria’, d’Antonio Vivaldi (1678-1741), a càrrec de l’Orquestra i Cor de Cambra del Conservatori Professional de Música de València. L’accés és lliure fins a completar aforament.

El dia 27 de desembre, a 18.30 hores, s’oferirà una conferència impartida per Vicente Carreres, professor del Gymnázium Budêjvická de Praga, que tractarà sobre ‘Pinazo i el problema de la modernitat’.

Durant aquestes festes nadalenques, el Museu de Belles Arts tindrà horari especial els dies 24 i 31 de desembre, que romandrà obert de 10.00 a 15.00 hores. Tancarà al públic els dies 25 de desembre i 1 de gener.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra