250 metres quadrats de diversió LEGO a Aqua Multiespacio

Piscines gegants, brics de LEGO, zona de videojocs o karaoke són algunes de les zones d’aquest espai destinat als xiquets

Foto: aquamultiespacio.com/lego-fun-factory-aqua

250 metres quadrats de diversió LEGO a Aqua Multiespacio
16/01/2017 -
Foto: aquamultiespacio.com/lego-fun-factory-aqua

Foto: aquamultiespacio.com/lego-fun-factory-aqua

El Centre Comercial Aqua Multiespacio de València acull, en les seues instal·lacions, un món de diversió i fantasia, gràcies a LEGO. Després que més de 500.000 xiquets de diferents punts d’Espanya, com Barcelona o León, hagen pogut gaudir d’aquest extraordinari espai de joc, per fi, el LEGO Fun Factory ha arribat a València.

Aquest espai exclusiu, de 250 metres quadrats, ofereix a xiquets, d’entre un i onze anys, diferents opcions de joc: zona de videojocs LEGO oficials, piscines gegantes plenes de brics de LEGO, una zona de karaoke LEGO Friends o una zona de construcció de LEGO City són alguns dels espais dels quals podran gaudir els més xicotets.

A més, l’espai està dividit en dues zones: ‘LEGO DUPLO’, que estarà destinat a xiquets d’entre 1 i 4 anys, que hauran d’estar acompanyats pels seus pares, i ‘LEGO CLASSIC’, en el qual xiquets d’entre 5 i 11 anys gaudiran de totes aquestes activitats sota la supervisió de monitors.

Aquest espai gratuït, que canviarà part de la temàtica cada tres mesos, està obert al públic de dilluns a dijous de 17.00 a 20.00 hores, divendres de 17.00 a 21.00 hores, dissabtes de 12.00 a 14.00 hores i diumenges i festius d’obertura de 12.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Un dels joguets més populars entre xiquets, i també adults, espera als més xicotets de la casa en Aqua Multiespacio.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra