40 anys fent valors Caixa popular

El Metro de València donarà el 100% de servei en Falles després de desconvocar SF la seua vaga general

El Metro de València donarà el 100% de servei en Falles després de desconvocar SF la seua vaga general
15/03/2017 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà el 100% de les seues circulacions ordinàries i especials de metre durant les Falles, en desconvocar el Sindicat Ferrovariari (SF) els seus aturs programats per al conjunt dels treballadors de l’empresa pública en els principals dies de Falles.

No obstant això, encara es mantenen els aturs previstos pels maquinistes de tramvia, que estan subjectes a uns serveis mínims del 85% per resolució de la Direcció general de Treball. La vaga d’agents d’estacions també es manté, però no afecta la circulació de metres i tramvies.

FGV recomana als viatgers consultar els horaris en la web consultar ací, els diferents centres d’Atenció al Client i Punts del Client, les xarxes socials i el telèfon gratuït 900 461 046.

Així mateix, l’empresa pública prega als viatgers que seguisquen en tot moment les indicacions del personal de FGV; que ocupen la totalitat de les andanes i es distribuïsquen al llarg dels mateixos per a evitar aglomeracions i faciliten així a la resta d’usuaris l’accés i eixida de trens i estacions.

tags


feria movilidad valencia 2017
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 4 =

fiestas liria 2017
la vida es sueño teatro principal
semana agricultura torrent
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra