El Magnànim col·labora amb l’Institut Juan Gil – Albert d’Alacant per a impulsar iniciatives conjuntes

El Magnànim col·labora amb l’Institut Juan Gil – Albert d’Alacant per a impulsar iniciatives conjuntes
25/10/2016 -

La Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha mantingut diverses reunions amb la seua institució homologa a Alacant, la Federació d’Instituts Comarcals del País Valencià, de la Diputació d’Alacant, per a establir canals de comunicació i mecanismes d’intercanvi d’experiències.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, i el director del Magnànim, Vicent Flor, van manifestar en la presentació de la nova etapa del Magnànim la seua intenció de dur a terme projectes conjunts i mantenir una col·laboració entre les dues institucions editores i investigadores dependents respectivament de les diputacions de València i Alacant per a impulsar iniciatives conjuntes en diferents àmbits.

En aquestes trobades, han acordat procedir a un intercanvi de publicacions i tractar de garantir la presència recíproca en les fires del llibre d’Alacant i de València, tant de les publicacions respectives com dels centres i instituts d’estudis comarcals. També s’ha abordat la possibilitat establir vies de col·laboració per a dur a terme experiències de coedició.

Tots dos representants han qualificat les trobades com a “profitosos” i en ells han tingut l’oportunitat de tractar diversos aspectes relacionats amb les activitats de les seues institucions i els àmbits de col·laboració amb els centres i instituts d’estudis comarcals.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra