El Llevant pateix per a sumar un punt i acaba demanant l'hora (1-1)

Amb l'empat el conjunt granota depén de si mateix per a aconseguir l'ascens la pròxima jornada en el Ciutat

640x360_22182228lfp09

El Llevant era conscient de les dificultats de l'encontre davant el Cádiz però va eixir al camp amb l'objectiu de sumar tres punts que li propiciaren l'ascens bé esta jornada si es donava la carambola o el següent cap de setmana en el Ciutat. El primer temps del conjunt granota va ser molt ordenat, tranquil i controlat. De fet, malgrat les ocasions del Cadis, els de Muñiz s'avançaven en el marcador quan Roger va convertir el penal comés per Khalifa Papa Sankaré. El final de la primera part van ser els millors minuts dels granotes en el partit. La segona part va ser un domini i control dels homes d'Álvaro Cervera els qui van convertir a Raúl en el vertader protagonista del partit. El ritme que el Cadis va imposar en la trobada va fer patir molt al Llevant que malgrat que disposaren d'alguna ocasió va acabar demanant l'hora i amb Postigo lesionat.

w_900x700_22182221lfp02La primera part del Llevant va ser ordenada, tranquil·la i controlant els temps a pesar que el Cádiz era el que controlava la pilota. Els primers compassos del partit van ser igualats i les ocasions arribaven des de les dues parts. Per al conjunt granota les ocasions arribaven de les botes de Morales en el minut 8 quan va rematar des de fora de l'àrea i pilota que finalment va ser rebutjat. No obstant això, el conjunt d'Álvaro Cervera també va tenir les seues ocasions com les que van tenir Salvi i Aketxe ambdues parades sota els pals. Passada la mitja part de l'encontre, el Llevant va començar a pressionar en el que seria els millors minuts de partit. En una de les incursions en l'àrea, Khalifa Papa Sankaré cometia unes mans dins de l'àrea que donava la possibilitat al Llevant d'obtenir el primer gol des del punt de penal. Roger remata amb la dreta i perfora la porteria del Cádiz. Els últims compassos d'esta primera part, el conjunt granota va cercar amb afany el gol de la tranquil·litat. El pitjor de la primera part va ser la lesió de Postigo que després de rebre un colp no va poder continuar en el partit.

w_900x700_22182219lfp06Els primers minuts de la segona part va ser un setge groc a la porteria de Raúl. En el minut 52 Pedro López salvava el gol de Garrido en la mateixa línia. Però uns minuts després Salvi feia pujar l'empat al marcador en el minut 56 en rematar des del costat dret de l'interior de l'àrea al centre de la porteria. A partir d'este moment, el Llevant va començar a patir. Raúl es convertia en el vertader protagonista del partit doncs aconseguia traure un darrere l'altre les pilotes que tant des de les botes de Garrido com de Brian i Salvi. Malgrat que el setge el conjunt granota també va comptar amb alguna ocasió com la que va tenir Casadesús que es marxava desviada en el 67. Els homes de Muñiz van aguantar els embats del Cadis però van acabar demanant l'hora doncs els locals amb una excel·lent segona part van meréixer més els tres punts que els granotas l'empat.