El Llevant no troba el seu camí però arranca un important punt davant l'Espanyol

El conjunt granota aguanta el domini local de la segona part gràcies a un gran Raúl

espanyol-lenvate2

[match id=518template=futbol]

El Llevant no va ser capaç de trobar el camí del triomf davant l'Espanyol però si va aconseguir traure un important punt davant un rival que li va dominar quasi durant els 90 minuts de joc. En la primera part el conjunt granota va mantenir el mateix nivell que el rival i el partit podia caure del costat de qualsevol dels contendents. No obstant això, després de la represa i l'ocasió d'Ivi, els granotes es van veure assetjats per un equip que va creure en les seues possibilitats. De fet, en el minut 83 els de Quique Sánchez Flores aconseguien marcar un gol que era anul·lat per falta prèvia. El Llevant va acabar demanant l'hora per a sumar un important punt que els retorna la confiança.

espanyol-lenvate1Els primers compassos del partit van servir per a mesurar la forces de tots dos equips. Prompte va començar el domini de l'Espanyol qui assetjava la porteria de Raúl amb escassa fortuna. José Manuel Jurado provava sort després d'una assistència de Gerard Moreno al cap de deu minuts. Quasi a la mitja hora de partit tant Morales com Doukouré tenien sengles ocasions per a avançar als granotas en el marcador però la pilota no trobava el camí de la porteria de Pau López. Passada la mitja hora d'encontre, Doukouré es lesionava, i de nou Juan Ramón López Muñiz es veia obligat a realitzar el primer canvi. Obstaculitza Rober Pier en el camp. El partit estava empatat i no solament en el marcador doncs tots dos equips cercaven l'oportunitat d'arribar amb sort a la porteria rival. Els primers 45 minuts el domini va ser compartit per tots dos equips i el resultat dependria d'alguna acció a pilota parada o de contraatac. Amb el 0 a 0 en el marcador, la segona part dictaria sentència.

La volta del vestuari va ser un revulsiu per al Llevant que en les botes d'Ivi tenia la primera ocasió en els primers minuts d'este temps. Va començar llavors un intercanvi d'atacs que no arribaven a cap part fins que en el minut 63 Gerard Moreno va tenir l'1-0 en les seues botes i quan l'afició cantava el gol la pilota se n'anà per sobre del travesser. Els minuts anaven caent i el domini de partit ho tenia el conjunt de Quique Sánchez Flores qui, a pesar que no aconseguia materialitzar les ocasions, arribava amb més perill a la porteria de Raúl. Muñiz encoratjava als seus al fet que tingueren la pilota per a cercar una contra que aconseguira el gol que els posara per davant però era l'Espanyol el que gaudia de les millors ocasions convertint a Raúl en el vertader protagonista granota. espanyol-lenvateL'última quart d'hora els locals van arraconar als de Muñiz en el seu camp i es va convertir en un monòleg espanyolista a pesar que els de Muñiz cercaven desfer-se de la pressió, tant de la imposada pel seu rival com per la qual ells mateixos s'imposaven en posar-se nerviosos amb el pas dels minuts. En els últims compassos de l'encontre els granotas donaven per vàlid l'empat i, malgrat intentar-ho, van aguantar els envits locals. Corria el minut 80 quan després d'un servei de cantonada la pilota acaba dins de la porta de Raúl però era anul·lat el gol de Gerard Moreno pel col·legiat per falta prèvia. A partir d'ací la concentració va ser màxima per a evitar que l'Espanyol endollara alguna de les seues arribades. Raúl va tornar a ser l'heroi en esta contesa que no va servir perquè el Llevant trobara el seu camí però sí perquè sumara un important punt.