El Levante empata 1-1 amb el Nàstic i segueix sense perdre en la Lliga 1|2|3

Un gol de tir lliure de Juan Muñiz a minuts del final li va donar l’empat a l’equip tarragoní

IMG_20160904_211242

Després de la tercera jornada, el Levante segueix invicte però sense ratxa de victòries. En la seua visita a Tarragona el conjunt granota va empatar contra el Nàstic amb un golàs de tir lliure de Juan Muñiz al cap de 85 minuts, que va buidar les il·lusions dels granotes d'emportar-se els 3 punts. Un empat que, a més, és el tercer consecutiu dels tarragonins en el que va de competició.

El primer temps va ser bastant discret, amb un sol intent en els peus d'Àlex López, l'única arribada concreta dels primers 45 minuts. Mentrestant, Roger s'acostava però sense perill per al Levante, que al principi va fer poc.

En la segona part el joc de tots dos equips va millorar. De nou una aproximació de Nàstic després d'una jugada de Mossa i Delgado, que no va aprofitar el centre del seu company. Així, va bastar un error i una oportunitat per a Chema Rodríguez, després d'un córner pobrament repel·lit per la defensa dels locals, per a superar a Saja amb un excel·lent control i rematada d'esquerrana que es va convertir en el primer gol d'un dels recents fitxatges blaugranes. Una joia.

Després d'aquesta acció van quedar en evidència les baixes del Nàstic per a aquest duel, sobretot dels migcampistes. A dalt no rebien la pilota més que de la defensa i no es creava joc. Mentrestant, el Levante descansava en el seu triomf momentani.

Tot semblava tranquil·litat per al Levante, però al cap de 85 minuts; va aparéixer l'esquerrana de Juan Muñiz després d'una falta que va provocar un tir de lliure perfecte per al moment que vivia el Nàstic a eixa altura del partit. Encara que Roger va voler intentar-ho una vegada més, va anar un 1-1 amb dos bells gols

Amb la il·luminació de Juan Muñiz i el resultat final, el Levante ja no guarda la porteria en zero i suma 7 punts, els mateixos que el Reial Saragossa i el Valladolid, equips amb els quals comparteix el primer lloc. El Nàstic, per la seua banda, s'instal·la en el lloc 13 amb 3 punts.