El Levante conquista el derbi femení

El Levante derrota al Valencia per 2-1 davant 8.122 espectadors.

Derbi Femenino

Levante Femenino i Valencia Femenino van protagonitzar ahir un dels duels més atractius de l'onzena jornada de la Primera Divisió Femenina en un bonic escenari com és el Ciutat de València, estadi que acollia el derbi valencià davant la presència de 8.122 espectadors, tota la graderia de Tribuna es va omplir de públic que no volia perdre's un gran duel entre dos bons rivals de la Liga Iberdrola.

Les jugadores de tots dos quadres afrontaven el xoc amb il·lusió. Durant els primers minuts del partit l'equip local era qui manava sobre el Ciutat de València. MaitaneCarol Marín i Daniela Montoya es feien propietàries del mitjà del camp. Al cap de 18 minuts Olivia Oprea va aprofitar una jugada a pilota parada i va posar l'1-0 en el marcador.Al començament de la segona meitat les jugadores visitants van cercar el tant de l'empat però el Levante es va mostrar ferm en defensa i en el minut 52 va tornar a avançar-se en el marcador. Carolina Marín va anotar el segon tant de la vesprada per al seu equip, la victòria estava més a prop. Malgrat el 2-0 el Valencia no va abaixar els braços i va aconseguir una bonica diana en les botes de l'argentina Estefanía Banini i va posar més emoció al partit.Amb el definitiu 2-1 a favor del conjunt local, el Valencia suma la seua primera derrota de la temporada i segueix quart amb 22 punts en la classificació, mentre que el Levante aconsegueix tres punts importants que li serveixen per a ampliar diferències amb el conjunt de Cristian Toro fins a set punts i el lideratge provisional.