L’Hospital La Fe acull l’Operació Xicotets Herois de la Policia Nacional

L’Hospital La Fe acull l’Operació Xicotets Herois de la Policia Nacional

Prop de 20 agents voluntaris de la Comissaria de la Policia Nacional d’Abastos s’han desplaçat fins a l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe per a explicar a pacients ingressats en l’Àrea Infantil i als seus familiars i acompanyants quin és el seu treball i el material que utilitzen per a les seues tasques.

És la primera vegada que policies nacionals, coordinats per la Delegació de Participació Ciutadana, es desplacen fins a un hospital per a mostrar el seu material i relatar les seues principals tasques.

Els agents de la Policia Científica, guies amb gossos ensinistrats i fins i tot agents amb un vehicle elèctric han mostrat el seu material i explicat les seues tasques en l’aula de la Unitat Pedagògica Hospitalària, en l’aula de la sala d’Oncologia i en la sala d’Hemodiàlisi. Ací, alumnes ingressats, acompanyats per infermeres, mestres i professorat d’Educació Secundària de l’hospital, han omplit la seua fitxa amb les seues dades i han pogut veure el material policial que utilitzen diàriament.

Així, han plantejat escenaris amb cinta policial, llums de cotxe, llanternes, cons, escuts, senyals d’alto policial, jupetins, objectes de defensa i han fet un xicotet passeig pel corredor amb el vehicle elèctric.

A més, a l’exterior de l’edifici, pacients amb autorització per a eixir han pogut pujar a vehicles oficials com un furgó policial, cotxes patrulla, motos i inclús han vist de prop la policia muntada a cavall.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen − one =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra