El Grup Promotor Postincendi inicia el procés de participació amb una jornada formativa

El Grup Promotor Postincendi inicia el procés de participació amb una jornada formativa

El divendres 22 de setembre, el Grup Promotor Postincendi de Carcaixent realitzarà la primera jornada formativa amb què s’obri el procés de participació ciutadana per a decidir el futur de la propietat i els possibles usos de les muntanyes de Carcaixent.

L’activitat tindrà lloc a les 18:30 hores en l’Auditori de les Dominiques, i podrà participar-hi qualsevol persona que ho desitge sense necessitat d’inscripció prèvia. La jornada formativa comptarà amb la participació de Javier Serrano i Boro Martínez, advocats experts en assessorament mediambiental, tant per a ciutadans i empreses com per a organitzacions no governamentals, i amb experiència en l’àmbit de l’elaboració de polítiques ambientals, gestió i planificació.

El Grup Promotor Postincendi, del qual formen part l’Ajuntament de Carcaixent i la ciutadania, tant a títol individual com en representació d’associacions i col·lectius, inicia el procés de participació amb esta primera jornada formativa/informativa, que seguirà amb altres activitats durant els mesos d’octubre i novembre, com ara tallers i exposicions.

L’objectiu d’estes iniciatives, segons el Grup Promotor, és fer arribar a tota la població la informació necessària per poder decidir amb coneixement, mitjançant campanyes transparents que eviten manipulacions i intenten arribar al màxim nombre de gent possible de totes les sensibilitats, opinions i interessos.

A desembre es realitzarà la primera votació per decidir sobre la propietat de la muntanya de Carcaixent. El Grup Promotor convida tota la ciutadania a unir-se a esta iniciativa ja que, com han manifestat, la seua implicació és necessària per poder realitzar un procés obert, consensuat i representatiu.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 2 =