caixa popular

El govern municipal aconsegueix el suport al pressupost del grup C's en assumir algunes de les seues propostes

El govern municipal aconsegueix el suport al pressupost del grup C's en assumir algunes de les seues propostes
27/12/2016 -

La portaveu del govern municipal socialista de Mislata ha mantingut una reunió amb el portaveu del grup Ciutadans per a arribar a un acord de suport al pressupost que aprovarà esta setmana el ple municipal. El document posa de manifest el consens per a assumir alguns dels requisits que va portar a negociació el portaveu de Ciutadans, José María Murgui. Amb el que es posa en relleu que “a Mislata és possible arribar a acords entre grups per a integrar propostes que servisquen per a millorar la ciutat i fer-la progressar”, segons ha explicat l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa.

Entre les peticions de Ciutadans assumides en el pressupost que es portarà a aprovació plenària estan l’execució de diferents mesures dirigides al comerç i els emprenedors, com el “Premi Emprenedor”. També s’inclourà el compromís de realitzar una auditoria energètica per a avaluar la despesa i l’eficiència de consum dels recursos municipals, i poder propiciar noves mesures d’estalvi energètic i reducció de l’impacte mediambiental.

Entre altres de les mesures contemplades en el pressupost, que ja formaven part de la redacció prèvia del document, consta la reducció del deute municipal a prop de 20 milions d’euros, la qual cosa significaria un descens des del 127% de deute sobre el pressupost municipal (segons va reflectir l’auditoria del 2011) fins al 70% que s’aconseguiria a la fi del 2017.

La portaveu del govern socialista i el regidor portaveu de Ciutadans han aconseguit un acord que suposarà el suport al pressupost del 2017, que ascendeix a 28,5 milions d’euros i permetrà un augment de la pràctica totalitat de partides pressupostàries de projecció social, així com les ajudes socials. Segons va anunciar la setmana passada, el nou pressupost municipal contemplarà també la recuperació de la capacitat d’inversions.

El pressupost municipal de Mislata del 2017 serà el primer en més de tres dècades que s’aprova amb anterioritat a l’inici de l’exercici econòmic. Una nova notícia que se sumisca a l’èxit d’este acord “que demostra que els polítics, encara que siguem de diferents grups, som capaços d’arribar a acord quan es treballa en projectes que milloren la vida de la gent, i sense interessos partidistes”.

tags

semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 11 =