El fortí es queda amb els punts (1-0)

El Llevant UD va controlar el partit davant l'Almeria malgrat patir en els últims compassos

roger_golalmeria

El Ciutat de València va retre homenatge al dia del pare. En un bonic detall, els pares i fills dels jugadors del conjunt granota van esperar en el camp a la plantilla per a sorprendre'ls i fer-se una de les fotos del partit. Amb una bona entrada per a ser el dia gran de les Falles, 10529, els aficionats del Llevant UD van gaudir d'una nova victòria en un partit dominat pel seu equip. Durant molts minuts no es va crear joc per part de cap dels dos equips i el Llevant va patir, sobretot en els últims compassos de les dues parts. No obstant això, el gol de Roger de penal valia per a aconseguir mantenir invicte el Ciutat, sumar tres nous punts que li acosten més a l'objectiu.

L'encontre va començar amb el ritme que marcaven els de Muñiz. La pilota es movia amb rapidesa sobre el camp de l'Almeria. El Llevant tenia les millors ocasions en els primers compassos del partit, Casadesús i Morales eren els primers a llançar a la porta de Casto. La primera jugada polèmica va arribar sobre el minut 20 quan Ángel Trujillo derrocava a Roger en l'àrea i la pilota acaba en córner. El col·legiat no xiulà gens malgrat les protestes dels jugadors llevantinistes i de l'afició del Ciutat.

levante-almeriaA partir d'ací el ritme del partit es va tornar lent, l'Almeria va aconseguir rebaixar les revolucions tenint la seua ocasió més clara en el minut 28 en el qual Antonio Portes remata de cap des del centre de l'àrea granota però la pilota és marxava per l'esquerra. Passaven els minuts sense molta acció en el camp fins passada la mitja hora de partit, minut 36, Sergio Postigo era derrocat per Nano González dins de l'àrea rival. Està vegada si el col·legiat xiulava la pena màxima i amonestava al defensa d'Almeria. Roger era l'encarregat de llançar un penal al costat del pal esquerre lluny de les mans de Casto que pujava l'1-0 al marcador del Ciutat de València. En els últims 20 minuts d'encontre el Llevant va cercar el segon controlant i augmentant el ritme. Per la seua banda, l'Almeria va tenir una nova ocasió, de les poques que va crear en esta primera part, en les botes de Ramón Azeez que va rematar amb la dreta però el cuir es va ser alt i desviat. Amb poc més es va arribar al descans en Orriols on el conjunt granota manava en el marcador 1-0.

levante-almeria2Amb la represa, l'encontre no va oferir gens nou. El Llevant dominava el tempo d'un partit que prompte entraria en terra de ningú. Poques jugades i amb la pilota movent-se lentament per la gespa. Cap dels dos creava joc, la primera ocasió per al Llevant arribava d'una falta a pilota parada que llançava Campaña, dotze minuts després una altra jugada a pilota parada de Jason faria que Casto buidara de punys. Poc més es creava en la Ciutat. Per als de Muñiz el resultat era vàlid, però l'Almeria, necessitat de punts, realitzava canvis en el seu onze, va entrar José Pou per Trujillo, per a posar un equip més ofensiu amb el qual intentar, mínim, empatar. Minuts després del canvi, Raúl havia d'esforçar-se per a traure el tir de Quique González que rematava de cap des del centre de l'àrea.

El conjunt granota va despertar de nou en els últims vint minuts del partit. Morales va rematar amb la dreta des del centre de l'àrea una assistència de Roger que Cast va parar sota els pals. Muñiz va realitzar canvis per a refrescar les seues línies (Verza per Casadesús i Muntanyés per Morales) mentre que l'Almeria ho intentava, encara que sense molta convicció, a pilota parada. Les millors ocasions del partit li arribaven en estos últims minuts quan la pilota, disparat per Quique González, es va passejar per la línia de gol de Raúl que va salvar in extremis. Va ser el torn del Llevant que va contestar amb un tret de Roger que va atrapar Cast. El partit es va animar en els últims compassos, qualsevol cosa podria ocórrer però finalment, el líder va aguantar, va tornar a marcar diferències i els tres punts es van quedar en el fortí del Ciutat de València, una jornada més imbatut.