El Ferrocarril de la Granja, recomanat en la prestigiosa web de viatges "The Culture Trip"

 

El passat mes de maig els integrants de Cultural Ferroviària de Burjassot, associació gestora, en col·laboració amb l’Ajuntament de Burjassot del Ferrocarril del parc La Granja, rebien una visita inesperada i alhora molt especial.

Es desplaçaven fins a Burjassot membres de la web de viatges “The Culture Trip” que van tenir l’oportunitat de comprovar i conèixer, de primera mà, el gran treball de l’entitat perquè el Ferrocarril de la Granja isca totes les setmanes i siga una de les atraccions més volgudes per xicotets i grans de Burjassot.

Tant els va agradar la seua visita, que la citada web www.theculturetrip.com, en les seues recomanacions de què visitar a València, fa també referencia al Ferrocarril de la Granja i convida als turistes a gaudir d’un viatge en el mateix.

Els membres de la web, van tenir l’oportunitat de conèixer el recorregut pel parc, les cotxeres, la posada a punt de les locomotores…en definitiva, la qual cosa és un dia per a Cultural Ferroviària de Burjassot acaronant i treballant per i per al ferrocarril i perquè les xiquetes i els xiquets de Burjassot gaudisquen del mateix.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + tretze =