El divendres 18 es realitzaran els primers talls de trànsit per a preparar la Marató del diumenge

El servici de l’EMT serà gratuït el dia de la carrera fins a les 16 hores

Guardar

1114 1ª-parte- Marató València Trinidad Alfonso 2016
1114 1ª-parte- Marató València Trinidad Alfonso 2016

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Els diferents servicis municipals implicats, especialment els relacionats amb gestió del trànsit, estan ultimant ja els preparatius perquè diumenge que ve la celebració de la 36 Marató de València Trinidad Alfonso, un dels esdeveniments esportius més importants i multitudinaris de l’any, se salde amb un nou èxit d’organització que confirme la seua condició de categoria Or al costat de les carreres amb més prestigi del món. El divendres dia 18 es realitzaran els primers talls de trànsit als ponts de Montolivet i l’avinguda del Professor López Piñero.

Eixos primers talls de trànsit, que serà desviat pel carrer de Menorca cap a l’avinguda de França, es duran a terme per a instal·lar l’arc d’eixida d’una prova internacional, la Marató, en la qual se superarà la xifra de 18.000 participants, als quals cal afegir 9.000 corredors més en la prova 10k. L’endemà, segons informa el Servici de Gestió del Trànsit, a partir de les 15 hores començarà el muntatge de la infraestructura de carrera que afectarà les avingudes de l’Institut Obrer de València (a l’altura de General Urrutia) i Professor López Piñero, d’eixida. La meitat de les avingudes esmentades quedarà lliure per a la circulació rodada fins a les 22 hores del dissabte 19, quan es tallarà del tot, excepte per a veïns i transport públic.

Quant a transport públic, l’Empresa Municipal de Transport (EMT) ha establit un servici especial de 5.30 hores a 7.30 hores el diumenge dia 20. La circulació d’autobusos en la zona afectada per la carrera quedarà suspesa i no es restablirà fins a les 15 hores. Els autobusos seran gratuïts fins a les 16 hores.

Pel que fa a les línies de tramvia de FGV, està previst que la línia 4 suspenga el seu servici de 8.30 a 10.30 hores, mentre que les línies 6 i 8 quedaran suspeses entre les 8.00 hores i les 12.00 hores.

Els aparcaments inclosos dins de l’operatiu de la Marató i la 10k seran el situat al costat del Poliesportiu de la Font de Sant Lluís, amb accés per Germans Maristes; l’aparcament del centre comercial El Saler, amb accés per Antonio Ferrandis, Rafael Ferreres i el carrer de Muñoz Suay; l’aparcament del centre comercial Aqua, amb accés pel carrer de Luis Bolinches, i l’aparcament de l’Oceanogràfic, amb accés pel carrer d’Eduardo Primo Yúfera.

Arxivat a:

Destacats