El director gerent de FGV i l’alcaldessa de Godella estudien diverses propostes per a millorar el servici de Metrovalencia al seu pas pel municipi

13/06/2016 -

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) , Ángel García de la Bandera, i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis i Bargues, s’han reunit per a analitzar distintes qüestions relacionades amb les instal·lacions de Metrovalencia en el municipi i del servici que presta.

En la trobada, celebrat en la seu de FGV en València Sud, s’han estudiat diferents alternatives per a millorar l’evacuació d’aigües pluvials de les vies de l’estació que, en els dies de fortes pluges, obliguen a detindre la circulació de trens. Junt amb una major coordinació entre els efectius municipals i de FGV per a agilitzar l’actuació davant d’estes incidències s’ha acordat millorar la canalització de les aigües pluvials per a facilitar la seua eixida.

Des de l’ajuntament s’ha plantejat la possibilitat de millorar l’accessibilitat i la circulació de vehicles en els passos a nivell d’aquest municipi. Per part de FGV, s’ha explicat que l’empresa està realitzant un inventari de tots els seus passos a nivell per a determinar les prioritats d’actuació a l’hora de la seua reordenació o millora.

Ambdós entitats han acordat treballar conjuntament a l’hora de promocionar entre els veïns de Godella el servici que presta Metrovalencia, ja que compta amb una parada en la Línia 1 que en 2015 va registrar 477.360 viatgers.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra