40 anys fent valors Caixa popular

El Departament de Salut València – Doctor Peset convoca els seus primers Premis per a Joves Investigadors

27/06/2016 -

El Comité Científic del Departament de Salut de València – Doctor Peset, en col·laboració amb la Fundació per al Foment de la Recerca Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio), ha fet pública la I Convocatòria per a Joves Investigadors i Investigadores d’aquest departament de salut.

Tal com assenyala el doctor Antonio Hernández Mijares, president del Comité Científic, “amb aquesta convocatòria pretenem reconéixer i incentivar l’activitat investigadora, especialment del personal més jove del departament de salut, amb premis per a la difusió de resultats de recerca en publicacions científiques o comunicacions a congressos”.

Així, es concediran tres ajudes, de 1.000 euros cadascuna, per a publicacions en revistes científiques i tres ajudes, de 500 euros cadascuna, per a la presentació de comunicacions en congressos. Podran ser beneficiaris dels premis els professionals i investigadors contractats que exercisquen la seua activitat investigadora en el Departament de Salut de València – Doctor Peset i que no disposen de cap fons econòmic que puga destinar-se al mateix objecte d’aquestes ajudes.

Les sol·licituds faran referència als treballs publicats en 2016 o que demostren haver estat acceptats per part de l’editorial de la revista aquest any o, si escau, l’acceptació de la comunicació (pòster o oral) al corresponent congrés celebrat en 2016. Per optar als premis, el sol·licitant ha de ser el primer signatari de la comunicació o de la publicació.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 de desembre de 2016 i totes elles seran analitzades per una Comissió d’Avaluació que estarà formada pels membres del Comité Científic del Departament de Salut de València – Doctor Peset. Per a l’avaluació es tindran en compte criteris com la posició de la revista en la qual es vulga publicar, l’àmbit del congrés (internacional, nacional o regional) i la situació de l’investigador: els residents tindran la màxima puntuació, seguits pels facultatius, infermers o investigadors menors de 30 anys i pels facultatius, infermers o investigadors menors de 40 anys.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra