40 anys fent valors Caixa popular

El conseller Manuel Alcaraz destaca la iniciativa de l’Ajuntament de Castelló en el desenvolupament d’eines informàtiques aplicades a la transparència

El conseller Manuel Alcaraz destaca la iniciativa de l’Ajuntament de Castelló en el desenvolupament d’eines informàtiques aplicades a la transparència
27/07/2016 -

“L’Ajuntament de Castelló ha sigut capdavanter en el desenvolupament d’eines informàtiques aplicades a la transparència i el govern obert”. Així ho ha destacat el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, després de reunir-se amb el vicealcalde de Castelló, Enric Nomdedéu, per conéixer la nova aplicació posada en marxa pel consistori en esta matèria.

Segons Alcaraz, “es tracta d’una ferramenta per implicar a la ciutadania en la gestió política del govern d’esta ciutat”. El conseller ha explicat que permet la participació i el seguiment en els projectes i també obri la possibilitat de demanar qualsevol informació. “És una eina molt avançada, on tots els veïns i les veïnes de Castelló poden conéixer com va evolucionant la gestió del seu Ajuntament”. Per al conseller, “estem obrint les portes i finestres de les institucions que són, en definitiva, la casa de totes i tots els valencians”.

Per la seua banda, el vicealcalde de Castelló Enric Nomdedéu ha volgut remarcar que és l’última innovació informàtica que s’ha desenvolupat des de l’àrea de modernització i transparència del consistori, “una aplicació gratuïta que, mitjançant un panell, informa de tot el programa de govern municipal per als pròxims quatre anys i el seu grau d’aplicació”. Per al vicealcalde, “la transparència és dir-li a la gent en quin moment exacte ens trobem”.

Durant la reunió, el conseller i el vicealcalde de Castelló han tractat d’altres assumptes com ara l’aplicació del Codi de Bon Govern a este ajuntament i les pròximes activitats dins del Fòrum Ètica Pública i Democràcia que està previst organitzar en esta ciutat a la tardor.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra