40 anys fent valors Caixa popular

El Consell trau a concurs el servei d’hemodiàlisi ambulatoria de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

El Consell trau a concurs el servei d’hemodiàlisi ambulatoria de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
05/09/2016 -

El Ple del Consell ha aprovat la licitació del contracte del servei d’hemodiàlisi ambulatòria de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. El pressupost de licitació d’aquest servei és de 134.933.760 (sense IVA) per a un període de tres anys.

La població actual en tractament ambulatori d’hemodiàlisi en centres privats és d’uns 2.100 pacients. A la licitació podran presentar-se les empreses interessades a partir de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

El contracte per a la prestació del servei d’hemodiàlisi ambulatòria va finalitzar en 2009, si bé es va dur a terme una pròrroga -no contemplada en el plec- que es va estendre fins al 2012. Des d’eixe any el servei s’ha oferit als pacients sense estar subjecte a concurs.

En l’actualitat, el servei a la Comunitat Valenciana ho presten dotze empreses en diferents centres privats i cadascuna de les anteriors factura a la Generalitat amb les seues pròpies tarifes.

El nou contracte que ara ix a licitació preveu un estalvi d’uns 7 milions d’euros anuals respecte a la situació actual, al marge dels estalvis potencials que pogueren donar-se després de la presentació de les ofertes i les millores en qualitat i tecnologia.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra