caixa popular

El Consell Rector aprova el Llibre d’Estil després d’incoporar 200 esmenes

El Consell Rector aprova el Llibre d’Estil després d’incoporar 200 esmenes
07/09/2017 -

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat avui el Llibre d’Estil al qual s’han incorporat en l’apartat lingüístic 157 esmenes. Aquestes se sumen a les 50 aportacions de la part periodística.

El Llibre d’Estil s’ha pensat i treballat per a ús del personal de tota la Corporació, pero també es voldria que fóra una eina útil per al conjunt de mitjans valencians de comunicació. Destaquen les aportacions presentades per les cinc universitat públiques, per la Taula de Filologia Valenciana, per la Unió de Periodistes, la AVM3J o pel Cercle Isabel de Villena. El Consell Rector vol agrair la participació de tots els grups, entitats i associacions i de les persones a títol individual. El Consell Rector ha destacat la desinteressada participació dels membres de la Comissió del Llibre d’Estil i els agraeix el seu treball i dedicació en un període tan intens i curt.

El Llibre serà remés ara a la Acadèmia Valenciana de la Llengua i després s’aprovarà definitivament al Consell Rector en una sessió prevista a la ciutat de Castelló i a la qual es convidarà a l’AVL i als membres de la Comissió del Llibre d’Estil. El document estarà disponible a la web de la Corporació al llarg de la vesprada.

El Consell Rector també ha acordat subscriure el contracte d’assegurança civil per als membres d’aquest òrgan, la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana i les persones amb contractes d’Alta Direcció de la Corporació i la Societat.

tags

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − catorze =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata