40 anys fent valors Caixa popular

El Consell recolza en el mercat al sector valencià de la planta ornamental

GVA

El Consell recolza en el mercat al sector valencià de la planta ornamental
25/01/2017 -

El secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, ha afirmat que “el Consell dóna suport a l’orientació al mercat internacional per a enfortir el sector valencià de la planta ornamental”.

Durant una visita, al costat del director general d’Agricultura, Roger Llanes, a les 13 empreses valencianes presents en IPM d’Essen (Alemanya), la fira de planta ornamental més important del sector, Rodríguez Mulero ha assenyalat que “este sector és fonamental per a l’activitat econòmica” i que “la Comunitat és la principal potència en este àmbit a Espanya”.

Així mateix, el secretari autonòmic ha destacat el suport del Consell a este sector a través de l’especial dedicació en qüestió de sanitat vegetal i en l’àmbit exportador. També ha afegit que la conselleria i el sector hauran d’abordar conjuntament l’adequat dimensionament de les estructures empresarials per a competir amb majors garanties en el mercat internacional.

Les 13 empreses valencianes, que representen el 59% de la superfície ocupada per Espanya en la fira IPM d’Essen, presenten les seues novetats fins al pròxim 27 de gener.

A la Comunitat Valenciana existeixen 1.494 hectàrees i 440 signatures dedicades al cultiu de planta ornamental, especialitzades principalment en planta aromàtica i mediterrània: palmàcies, oliveres i espígol. Alemanya, França, Àustria i Bèlgica són les principals destinacions de les exportacions valencianes en este sector.

tags

puzol xs
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × two =

ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
biopark