40 anys fent valors Caixa popular

El Consell promociona l’oferta d’oci cultural, científica i artística de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Foto: Aiolia del Leone

El Consell promociona l’oferta d’oci cultural, científica i artística de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València
19/11/2016 -

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les ciències, SA (CACSA), i la Fundació Turisme València Convention Bureau per a la promoció de l’oferta d’oci cultural, científica i artística de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

D’aquesta manera, en virtut del conveni, CACSA destinarà 9.000 euros a la fundació per a dur a terme aquest conveni, continuant amb la línia de treball d’aquests últims anys, que té com a objectiu potenciar la difusió del complex Ciutat de les Arts i les ciències i els serveis que s’ofereixen en el mateix, per a donar-ho a conéixer com una destinació turística exclusiva, tant a escala nacional com a internacional.

La Ciutat dels Arts i les ciències representa una destinació única en la ciutat de València, tant per l’arquitectura de les seues edificacions, com pels serveis i activitats que ofereix.

Per la seua banda, la Fundació Turisme València Convention Bureau s’encarrega de la gestió estratègica i la promoció de la ciutat de València en l’àmbit turístic, amb un enfocament professional que combina l’interés públic i el privat.

Entre les accions que realitza la fundació es troben des de visites d’inspecció dirigides a periodistes, touroperadors, companyies aèries, organitzadors de congressos i agències d’incentius, fins a la venda activa d’entrades amb paquets especials amb altres serveis turístics dirigits als visitants internacionals del seu web, a més de les labors de comunicació i promoció en els seus diferents suports tècnics.

Totes aquestes accions dirigides a la Ciutat de les Arts i les ciències reportarien un important benefici i suposarien l’accés a mercats als quals CACSA no pot accedir amb mitjans propis.

A més, la fundació gestiona una àmplia xarxa d’oficines i ofereix els serveis d’atenció al visitant en la ciutat i en línia, a través de les Tourist Info, distribuïdes per la ciutat, que representarien un canal de venda molt potent per a la Ciutat de les Arts i les ciències.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra