El Consell Municipal d'Infància inicia el seu exercici amb major nombre de participants

El Consell Municipal d'Infància inicia el seu exercici amb major nombre de participants

El Consell Municipal d’Infància de Quart de Poblet ha celebrat la primera reunió d’aquest exercici, en el qual el nombre de consellers i conselleres és el major de la història d’aquest òrgan consultiu, creat fa 11 anys. En total, són ja 64 els membres del CMI, una xifra que s’ha anat incrementant any a any, i estan representats tots els centres escolars del municipi.

Durant la reunió, es van fer les pertinents presentacions i es va lliurar als i les participants la carpeta amb la documentació del Consell. A més, d’una banda, les conselleres i consellers van estar realitzant dinàmiques per a conèixer-se, i per un altre, les famílies dels xiquets i xiquetes van conèixer el funcionament del CMI, el sistema de treball i el calendari del curs, que inclou les pròximes reunions, la %o201Ctrobada%o201D i el ple infantil.

La regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, Consue Campos, explica que “des de la Regidoria d’Infància comença un nou curs il·lusionant amb multitud d’activitats al qual s’incorpora el Fòrum d’Infància i s’estrena el recentment aprovat Pla d’Infància”. Campos va donar la benvinguda a totes i tots els participants en el CMI i va subratllar la importància que actuen com a representants dels xiquets i les xiquetes de Quart. “És una experiència de creixement personal per a tots els consellers i conselleres que han passat per ací i un orgull poder contribuir a fer un millor poble amb la mirada de la infància”, va afegir.

El passat 3 d’octubre, els i les escolars del municipi van celebrar les eleccions dels representants d’una part del CMI, en concret, de 5é d’Educació Primària i de 1r i 3r d’Educació Secundària. Les votacions se celebren anualment i les reunions es convoquen normalment els dimecres alterns a la vesprada a Quart Jove.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − dos =