caixa popular

El Consell i la Universitat Politècnica de València col·laboren en la formació dels professionals de la rehabilitació d'edificis

El Consell i la Universitat Politècnica de València col·laboren en la formació dels professionals de la rehabilitació d'edificis
27/12/2016 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Institut Valencià de l’Edificació (IVE), i la Universitat Politècnica de València (UPV) col·laboren en la formació de professionals de la rehabilitació d’edificis en oferir cinc noves titulacions com a diplomes d’especialització o màster amb l’objectiu de millorar i ampliar els coneixements i habilitats dels professionals del sector de la rehabilitació d’edificis i preparar-los per a afrontar les noves oportunitats d’ocupació que subjauen en l’aplicació dels actuals marcs normatius.

Així, està obert el termini de matrícula, fins al pròxim 30 de gener de 2017, de cinc noves titulacions de la UPV: Màster Universitari en “Rehabilitació d’edificis i Regeneració Urbana”, Diploma d’Especialització en “Rehabilitació d’edificis”, Diploma d’Especialització en “Regeneració urbana”, Expert Universitari en “Rehabilitació energètica en edificació” i Expert Universitari en “Gestió i disseny de la regeneració urbana”.

La conselleria que dirigeix María José Salvador, a través de la direcció general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, té com un dels seus eixos prioritaris la formació de professionals en el sector de la rehabilitació d’edificis i regeneració urbana, amb un especial interés en el foment de l’ocupació verda, en desenvolupament del seu Pla d’Acció de Rehabilitació per a la Comunitat Valenciana.

En aquest context s’emmarquen aquests títols propis de la UPV que han sigut promoguts pel Departament de Mecànica dels Mitjans Continus i Teoria de les Estructures i el Departament d’Urbanisme de la Universitat Politècnica de València i l’Institut Valencià de l’Edificació (IVE).

El Màster en “Rehabilitació d’edificis i Regeneració Urbana” engloba tota la formació oferida i capacitarà a l’alumne per a gestionar i resoldre la rehabilitació d’edificis d’habitatge col·lectiu construïts en les dècades compreses entre els anys 40 i 80, així com, gestionar i resoldre els processos de regeneració urbana. Per la seua banda, els dos Diplomes d’Especialització comprenen cadascun una de les branques de coneixement, Rehabilitació o Regeneració.

Finalment, els Experts Universitaris abasten una part específica de la formació dels Diplomes d’Especialització. Les assignatures cursades en els Experts Universitaris es convalidaran per a obtenir els Diplomes d’Especialització de la seua mateixa branca, així mateix, tots dos es convalidaran en el Màster.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − set =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig