El Consell i la Universitat creen la Càtedra ‘Innova Servef-UV’ per buscar nou coneixement i innovació en la formació orientada a l’ocupació

El Consell i la Universitat creen la Càtedra ‘Innova Servef-UV’ per buscar nou coneixement i innovació en la formació orientada a l’ocupació
03/10/2016 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, han signat un conveni de col·laboració per a la creació de la Càtedra ‘Innova Servef-UV’, i un altre conveni per a l’estudi, foment i difusió de l’economia social des de l’àmbit acadèmic i científic.

La Càtedra d’innovació Servef- Universitat de València sorgeix com a resultat de l’aliança estratègica entre la Generalitat i la Universitat de València, amb l’objectiu d’afavorir la creació de nou coneixement i pràctiques innovadores en el camp de la formació orientada a l’ocupació.

La nova càtedra permetrà modernitzar el procés de detecció de necessitats formatives, per poder adaptar-se millor a la realitat del mercat laboral valencià, tant des del punt de vista del demandant d’ocupació com de qui l’oferta.

Aquesta iniciativa permetrà al Servef posar en marxa programes d’investigació i transferència, d’innovació, formatius i culturals orientats a oferir als ciutadans la possibilitat de millorar la seua capacitació i desenvolupament professional.

Les actuacions de la Càtedra es realitzaran a la seu del programa “Califòrnia Spain – Campus Initiative” i inclouran activitats de recerca i transferència, d’innovació, formatives, culturals i divulgatives.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra