El Consell de Joventut inagura hui nova seu

09/09/2016 -

La cessió de les instal·lacions de Campoamor com a seu del Consell de la Joventut va ser un compromís adquirit per la regidora de Joventut, Maria Oliver. Hui tindrà lloc la inauguració oficial i la jornada de portes obertes. A l’acte assistiran l’alcalde i diversos regidors.

“La ubicació del Consell de la Joventut de València en les instal·lacions de la Regidoria de Joventut representa per a nosaltres situar en un lloc central l’òrgan de representació dels joves en relació amb els recursos que l’Ajuntament destina per a la joventut”, ha subratllat la regidora Maria Oliver.

“El nostre compromís amb els joves inclou, a més de dignificar les condicions de treball, millorar la seua participació en les institucions públiques que els representen, tant en allò que pertoca als espais per a exercir el seu dret de representació com de les subvencions amb què col·laborem”.

A més de l’alcalde Joan Ribó i els regidors de la corporació, hi assistiran el president del Consell de la Joventut, Miguel Benavent, i el director de l’IVAJ, Jesús Martí.

La inauguració oficial començarà a les 20.00 hores amb la presentació de dos exposicions cedides per la Universitat de València: “Diverses. Històries de dones” i “Refugiats”. A més, el cantautor valencià Sergio Cifuentes Cifu oferirà un concert.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra