El Consell crea les Distincions de la Generalitat al Mèrit Empresarial i Social i per Accions a favor de la Igualtat

El Consell crea les Distincions de la Generalitat al Mèrit Empresarial i Social i per Accions a favor de la Igualtat
08/10/2016 -

El Consell ha aprovat la creació de les Distincions de la Generalitat al Mèrit Empresarial i Social i per Accions a favor de la Igualtat i per a una Societat Inclusiva.

La Distinció de la Generalitat al Mèrit Empresarial i Social reconeix el mèrit, la labor i la trajectòria d’aquelles persones i institucions de l’àmbit empresarial, cooperatiu i social que han destacat pel seu treball, vocació i compromís amb el creixement econòmic intel·ligent, responsable i sostenible de la Comunitat Valenciana.

En definitiva, es valora l’aposta per un desenvolupament intel·ligent, que aprofita els avantatges competitius i les oportunitats del nostre territori; un desenvolupament responsable, que s’ocupa i preocupa tant per les persones com per la creació de més llocs de treball i de més qualitat; i, finalment, per un desenvolupament sostenible, amb vocació de permanència i durabilitat, és a dir, respectuós amb un el patrimoni natural valencià.

D’altra banda, la Distinció de la Generalitat per Accions a favor de la Igualtat i per a una Societat Inclusiva pretén posar en relleu la trajectòria, accions i projectes d’aquelles persones o entitats que destaquen pel seu treball, vocació o compromís en la lluita per la igualtat, per la consecució d’una societat inclusiva i per la visibilitat de la diversitat social.

Podran rebre aquesta distinció aquelles persones que tinguen la condició política de valencianes o que, sense tenir-la, tinguen relació amb la Comunitat Valenciana o desenvolupen en ella la major part de la seua acció. També podran ser guardonades les entitats, tan públiques com a privades, que tinguen seu a la Comunitat Valenciana o desenvolupen en ella part substancial de la seua activitat.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra