El Consell congela per segon any consecutiu els preus de transport públic

Foto: Joanbanjo

El Consell congela per segon any consecutiu els preus de transport públic

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha decidit, per segon any consecutiu, mantenir els preus del transport públic en el seu objectiu de potenciar-ne l’ús i afavorir així una mobilitat més sostenible i a l’abast de tots els ciutadans.

Així, per a l’any 2017 continuen congelades les tarifes dels títols de transport integrats de l’àrea de València en els serveis específics de metrobús, així com les dels serveis públics de transport prestats per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), a través de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, les del sistema TAM a Alacant i les del TRAM a Castelló.

Quant al servei de taxi, igualment es mantenen les mateixes tarifes que en 2016 en totes les àrees de prestació conjunta per als serveis de transport públic de viatgers en automòbils de turisme.

La conselleria que dirigeix María José Salvador fa grans esforços per a “potenciar l’ús del transport públic i afavorir la mobilitat de les persones”, segons ha indicat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seven + 11 =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra