El Consell adjudica les concessions per a l’explotació del servei de TDT local a Alacant, Elx, Oriola i Torrevella

El Consell adjudica les concessions per a l’explotació del servei de TDT local a Alacant, Elx, Oriola i Torrevella
01/10/2016 -

El Consell ha aprovat l’adjudicació de les concessions administratives per a l’explotació de programes del servei públic de la Televisió Digital Terrestre (TDT) amb cobertura local pertanyents a tres demarcacions.

En concret, s’adjudiquen les concessions i es transformen en llicències els lots 2-Alacant (Canal 21 TL02A), 4-Elx (Canal 45 TL05A) i 6-Oriola-Torrevella (Canal 45 TL07A).

El lot 2-Alacant s’adjudica a favor d’Editorial Premsa Alacantina, S. a., a Consorci de Televisió Comarcal, S.L. i a Kiss Televisió Digital, S.L. A més, el lot 4-Elx s’adjudica a favor d’Editorial Premsa Alacantina, S.A. i a Ràdio Comunicació, S. a.

Així mateix, els licitadors als quals s’adjudica el lot 6-Oriola-Torrevella són Editorial Premsa Alacantina, S. a., Televisió Costa Blanca, S.L. i Televisió Perforada, S.L.

Els licitadors dels lots adjudicats han acreditat, davant l’òrgan competent per a la seua tramitació, la documentació preceptiva prevista en el plec de clàusules administratives particulars, de conformitat amb la decisió elevada per la Mesa de contractació.

Les empreses reuneixen els requisits establits en la Llei General de la Comunicació Audiovisual per a ser titulars d’una llicència de comunicació audiovisual.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorce − once =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra