El condicionament de la travessia d’Alfarrasí aportarà major seguretat viària i accessibilitat

El condicionament de la travessia d’Alfarrasí aportarà major seguretat viària i accessibilitat
18/01/2017 -

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha destacat que obres com el condicionament de la travessia d’Alfarrasí de la carretera CV-620, demostren la prioritat que dóna el Consell a la millora de la seguretat viària.

En la seua visita a les obres, la consellera ha estat acompanyada per l’alcalde de la localitat, Federico Vidal, i el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, i ha assenyalat que aquesta actuació respon a una reivindicació del municipi de convertir la carretera és un espai urbà, amb les condicions necessàries de seguretat.

En aquest sentit, María José Salvador ha indicat que les obres dutes a terme pel seu departament han comptat amb un pressupost de més de 250.000 euros i han permés “prendre mesures per a calmar el tràfic i fer una via també per als vianants, viable i accessible”.

La consellera ha destacat la importància de la participació ciutadana i la col·laboració amb l’ajuntament, “el consens i el diàleg són fonamentals per a aquesta conselleria”. Així mateix, ha ressaltat a més de les mesures de seguretat com els passos de vianants i els coixins berlinesos que s’han instal·lat, “l’acompanyament paisatgístic que també servirà per a calmar el trànsit i fer una via més urbana”.

Per la seua banda, l’alcalde ha ressaltat que la localitat ja compta amb una carretera del segle XXI i ha agraït a la conselleria l’interés mostrat des del primer moment a donar solució a aquest problema de seguretat viària que tenia Alfarrasí.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra