El Club Handbol Port de Sagunt i el C.D. Ares, beneficiaris de les ajudes de Diputació a clubs d’elit

El Club Handbol Port de Sagunt i el C.D. Ares, beneficiaris de les ajudes de Diputació a clubs d’elit
21/11/2016 -

L’àrea d’Esports de la Diputació de València acaba de resoldre la convocatòria de subvencions a clubs d’elit, en virtut de les quals el Club d’Handbol Port de Sagunt i el Club Esportiu Ares rebran enguany una ajuda econòmica per a la promoció i el desenvolupament de la seua activitat en l’àmbit de l’esport. Al costat d’elles, s’ha resolt també la convocatòria destinada a esportistes d’elit, que en aquest exercici serà per a la jove Mar Martínez Graullera, també de Sagunt.

La Diputació de València va decidir enguany reconduir cap a la transparència les ajudes concedides als clubs i entitats esportives valencianes, que fins aleshores es gestionaven directament a través de l’empresa pública depenent de la institució provincial. Una d’aquestes línies ha sigut la dirigida a clubs d’elit, que té per objecte subvencionar l’activitat d’aquelles organitzacions que acrediten “gran rellevància”, atenent als seus resultats en competicions oficials, la seua repercussió social o el nivell dels seus integrants, i que el seu objectiu principal fora la participació en una competició esportiva oficial. A la convocatòria es van presentar el Club Handbol Port de Sagunt i el Club Esportiu Ares, que segons la resolució aprovada rebran 20.000 i 3.000 euros, respectivament.

Ajudes a esportistes d’elit

Amb el mateix objectiu de dotar de transparència i publicitat a les subvencions que rebien els joves valencians que participen en competicions esportives d’alt nivell, es va decidir crear, al costat de les anteriors, una quarta convocatòria d’ajudes específica per a aquests esportistes d’elit, destinades a la cobertura de les despeses derivades de la temporada 2015/2016.

Podien optar a la convocatòria aquells joves majors de 18 anys “que acreditaren gran rellevància esportiva atenent als seus resultats en competicions oficials, fonamentada en la seua repercussió social i alt nivell, els objectius principals del qual siguen desenvolupar una competició esportiva oficial d’àmbit autonòmic, nacional o internacional reconeguda per la federació esportiva corresponent, majors de 18 anys”. L’única esportista del Camp de Morvedre que s’ha presentat a la convocatòria ha sigut la jove Mar Martínez Graullera, que rebrà 1.200 euros de subvenció.

Per a la diputada d’Esports, Isabel García, aquestes ajudes “són una demostració palpable del suport de la institució provincial cap a les organitzacions i els joves que, amb la seua activitat, contribueixen a la promoció de l’esport de base i dels valors que li són inherents, una tasca a la qual ells dediquen importants esforços, tant personals com a econòmics i que resulta fonamental per a la nostra societat”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra